لوگو

جشنواره قرآن و عترت دانش آموزی مجتمع آموزشی کمال روز دوشنبه هجدهم بهمن ماه با حضور مسئولین محترم جامعه تعلیمات اسلامی در مسجد دبیرستان کمال برگزار شد.

در این جشنواره دانش آموزان در قالب گروه های مختلف در رشته های قرائت قرآن، هم خوانی قرآن، سخنرانی و خطابه گویی ، عترت شناسی، احکام، مفاهیم قرآن و سایر عرصه های قرآنی به رقابت پرداختند.

گروه های منتخب از هر رشته جهت شرکت در مرحله نهایی مسابقات به جامعه تعلیمات اسلامی معرفی خواهند شد.

جهت بزرگنمایی تصویر برو تصویر کلیک نمائید

جلسات ملاقات اولیاء با دبیران محترم دوره اول
از روز دوشنبه مورخه دهم لغایت دوشنبه هفدهم مهرماه با حضور اولیاء محترم و اساتید گرانقدر برگزار شد.
مراسم تقدیر از برگزیدگان مسابقات درس هایی از قرآن (استاد قرائتی)
روز چهارشنبه دوازدهم مهرماه با حضور دانش آموز عزیز آقای امیرمهدی ابراهیمی در جوار حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار گردید.
برگزاری نمایشگاه آثار هنری دانش آموز رایین محمدی در فرهنگسرای گلستان
نمایشگاه آثار هنری دانش آموز هنرمند پایه نهم آقای رایین محمدی از مورخه هفدهم مهرماه در فرهنگسرای گلستان برگزار می گردد.
اولین جلسه شورای اداری - آموزشی دبیرستان کمال
روز شنبه پانزدهم مهرماه با حضور جناب آقای دکتر حیدری مدیرعامل محترم جامعه تعلیمات اسلامی و همکاران گرانقدر مجتمع آموزشی کمال برگزار گردید.
اجرای طرح ملی کاشف
دانش آموزان پایه هفتم دبیرستان کمال تحت آموزش دوره کارآفرینان شایسته فردا قرار گرفتند.
مراسم بازگشایی دبیرستان با حضور مدیرعامل محترم جامعه تعلیمات اسلامی
روز شنبه اول مهرماه مراسم بازگشایی مجتمع آموشی کمال با حضور جناب آقای دکتر حیدری مدیرعامل محترم جامعه تعلیمات اسلامی و مسئولین مجتمع برگزار گردید.
مسابقه کتابخوانی (ویژه عید غدیر)
با همکاری موسسه فرهنگی تسنیم انتظار ویژه دانش آموزان پایه های هشتم و نهم برگزار می گردد.
برگزاری جلسه توجیهی متاقضیان آزمون ورودی پایه هفتم (گروه اول)
جلسه توجیهی با اولین گروه متقاضیان حضور در آزمون ورودی پایه هفتم روز چهارشنبه مورخه چهارم اسفند ماه برگزار شد.
برگزاری زنگ پژوهش و کتابخوانی
برگزاری زنگ پژوهش و کتابخوانی در روزهای پنجشنبه
"نتایج مرحله مقدماتی مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی"
جهت مشاهده نتایج مرحله مقدماتی مسابقات قرآن و عترت به بخش اخبار سایت مراجعه بفرمایید.