لوگو

نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانش آموزان دوره اول روز پنجشنبه مورخه هفتم اردیبهشت ماه برگزار گردید.

در این نمایشگاه انواع آثار علمی، پژوهشی، فناوری و تکنولوژی ارائه شد که توسط دانش آموزان و با راهنمایی دبیران و اساتید گرانقدر مدرسه در طول سال تحصیلی تهیه شده است.

ضمنا  مسئولین محترم جامعه تعلیمات اسلامی، اداره آموزش و پرورش منطقه هشت و اولیاء محترم نیز از نمایشگاه  بازدید داشتند.

جهت مشاهده تصاویر نمایشگاه به بخش گالری تصاویر سایت مراجعه بفرمایید.

جهت بزرگنمایی تصویر برو تصویر کلیک نمائید

جدول افتخارات دبیرستان کمال (دوره اول)
لبست افتخارات آموزشی، پرورشی و پژوهشی دانش آموزان دوره اول
چگونگی گزینش داوطلبان آزمون ورودی پایه ی هفتم