لوگو

دبیرستان کمال از قدیمی‌ترین مدارس آموزش متوسطه تهران است که سال 1337 در منطقه نارمک تاسیس شد.

تاسیس و تاریخچه:

اوایل دههٔ اول پس از جنگ جهانی دوم حاج شیخ عباسعلی اسلامی امتیاز دبستان اسلامی را برای نخستین بار گرفت و زیر عنوان جامعهٔ تعلیمات اسلامی، مدرسه‌ای در محله منیریه بر پا کرد. در این مدرسه علاوه بر برنامه‌های درسی وزارت فرهنگ، قرآن، فقه و اصول عقاید اسلامی تدریس می‌گردید. مدارس جامعه تعلیمات اسلامی به مرور دارای شعبی شد که تا پیش از انقلاب اسلامی به ۸۴ باب مدرسه رسید.

یکی از این مدارس دبیرستان کمال بود که در سال 1337خورشیدی در زمینی به مساحت بالغ بر ۶۵۰۰ متر مربع بنا گردید. ساختمان قدیم مدرسه در سه طبقه و در طی دو سال به پایان رسید. مخارج مدرسه توسط اشخاص خیّر و نیکوکار فراهم گردید.

با توجه به نیاز به نوسازی و فرسودگی ساختمان قدیمی دبیرستان هیاًت امنای دبیرستان کمال تصمیم به احداث ساختمانی جدید در ضلع جنوبی نمود. بنای این ساختمان در زمینی به مساحت ۸۴۰ متر مربع و در ۳ طبقه و یک طبقه زیر زمین و بنای مفید ۳۴۰۰ متر مربع از اسفند ماه سال ۱۳۸۶ آغاز و در شهریور ۱۳۸۸ به پایان رسید. این ساختمان دارای امکاناتی همچون سالن چند منظوره ورزشی، سالن اجتماعات، آزمایشگاه، سالن مطالعه و امکانات شبکه داخلی و سیستم اطفای حریق و ... می‌باشد.

تاسیس دوره اول:

در سال ۱۳۹۴ دبیرستان کمال اقدام به تأسیس یک دوره به نام متوسطهٔ اول نمود. اولین گروه ورودی به این دوره ۱۲۰ دانش آموز به عنوان ورودی پایه هفتم از منتخبان ۸۰۰ نفری آزمون بودند.

دوره اول دبیرستان کمال از سال دوم تاسیس، هر سال ۶۰ نفر ورودی برای پایه هفتم دارد.

جهت مشاهده اطلاعات ثبت شده، بر روی لینک آن كليك نمایید.
آموزشی
ورزشی