دبیرستان غیر دولتی کمال
با حضور معاونت محترم رییس جمهور و مدیران آموزش و پرورش

مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ با حضور جناب آقای دکتر ستاری معاونت محترم پژوهشی و فناوری ریاست جمهور خانم دکترمهاجری معاونت محترم ریاست جمهور و مدیر مرکز نخبگان کشور جناب اقای دکتر حیدری مدیر عامل محترم جامعه تعلیمات اسلامی جناب آقای حدادی معاونت اداره کل آموزش و پرورش تهران خانم دکتر زمان ریاست منطقه ۸ آموزش و پرورش شهر تهران و با حضور جناب اقای بهلولی مدیریت محترم مجتمع آموزشی کمال و مدیران و معاونان و دبیران مجتمع برگزار گردید.
در این مراسم پس از خوش آمد گویی مدیریت محترم مجتمع جناب اقای دکتر ستاری که خود از دانش اموختگان این مجتمع می باشند طی سخنانی با تشکر از خدمات مجتمع آموزشی کمال در بیش از شصت سال گذشته به فرهنگ و آموزش کشور به بیان نیازها و استعدادهای کشور در بخش اموزش پرداختند.

جهت بزرگنمایی تصویر برو تصویر کلیک نمائیدجهت بزرگنمایی تصویر برو تصویر کلیک نمائید

انتخابات شورای دانش اموزی
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی ۹۹-۹۸
مراسم بازگشایی مجتمع آموزشی کمال مهر ۹۸
با حضور معاونت محترم رییس جمهور و مدیران آموزش و پرورش
اهم فعالیت های آموزشی دوره اول
جهت مشاهده فایل پیوست خبر را دانلود بفرمایید.
اضطراب در نوجوانان
اضطراب چیست؟
جدول افتخارات دبیرستان کمال (دوره اول)
لبست افتخارات آموزشی، پرورشی و پژوهشی دانش آموزان دوره اول